onsdag 19 maj 2010

2010-05-19

Vila
Luften har gått ur mig. Vi har så dålig ventilation på jobbet så det är omöjligt att vara alert efter klockan 10 på förmiddagen. En efter en däckar vi och effektiviteten sjunker under fotknölarna.

Nu sitter jag här med en dryg timme kvar till mitt efterlängtade träningspass och känner hur migränen smyger sig på igen. Jag blir tokig - det här håller inte! Jag klarar inte att sitta med huvudvärk dag efter dag och gå miste om allt som är viktigt i livet. Jag längtar efter träningen och nu undrar jag om jag ska bli tvungen att avboka passet ännu en gång, på grund av migränen. Skit, skit, skit säger jag bara.

Mina muskler i nacken och axlarna är stenhårda, jag är spänd som en stålvajer. Inte konstigt att jag får ont i huvudet, med eller utan ventilation. Kanske behöver jag bara ta en paus nu, få vila ut från allting. Från vardagen som aldrig ger med sig. Vi skulle verkligen behöva resa bort, jag och U. Jag har inte haft en dags semester sedan jag var i London i oktober förra året. Efter det har det bara varit jobb, jobb, jobb. Det måste bli ändring på det. Nu sparar jag ju mina semesterdagar inför kommande resor, men ändå. Jag behöver verkligen ta en paus nu, få vila för en gångs skull.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida