torsdag 6 maj 2010

2010-05-06

Gör om, gör nytt
Min förändringslust är här igen och i vanlig ordning är det garderoben som står högst på önskelistan. Åter igen vill jag slänga ut allt och börja från scratch igen, bara ta det från början och göra rätt den här gången. Inte köpa på mig en massa saker som är fina men som jag sedan ändå aldrig använder, för de är ju liksom ändå inte rätt för mig... Det gäller att skilja mellan ett fint plagg och ett fint plagg som passar mig och min kropp, det är inte samma sak!

Pappa genomförde sin presentflygning i tisdags och igår berättade han om det på telefon. Han var lyrisk, flygningen hade verkligen överträffat hans förväntningar och han hade fått agera pilot själv i stort sett under hela flygturen bortsett från start och landning. Jag är glad att han var så nöjd med upplevelsen - det verkar som att han har börjat leva lite mer nu igen. Han är intresserad av att göra saker i stället för att bara gå hemma och vara bitter över livet. Det är en positiv förändring.

Jag tränade igår - samma tunga cykelpass som i måndags, men som sagt, bra träning är det och jag är övertygad om att det ger resultat. På kvällen ägnade jag och U oss åter åt våra bröllopsinbjudningar. Det verkar fungera bra med trycket och papperet som vi har köpt så nu är det bara att printa mer, klippa och klistra! Rätt mycket jobb blir det men det ska ju bara bli gjort på något sätt. Det är skönt när det är klart i alla fall.

I kväll är det ett litet jobbevent på gång. Jag har ingen lust alls - faktum är att jag inte ens vill vara på jobbet nu. Det är så mycket på gång och det känns tyvärr inte positivt. Vad mer kan jag säga om det? Jag ser fram emot nästa korta vecka i alla fall - ju mer tid borta från kontoret som jag kan få nu, desto gladare är jag. Livet går ju i vågor som vi vet.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida