torsdag 29 april 2010

2010-04-29

Stora planer
Gårdagens träningspass var bra! B som alltid sitter snett framför mig på cykeln frågade igår om det inte var dags för mig att komma fram till första raden så jag hoppade fram ett steg och det kändes bra - nu är jag på riktigt med bland veterangänget. Ännu roligare träning!

På kvällen tog vi äntligen tag i bröllopsplaneringen på allvar. Med hjälp av Bröllopstorgets planeringsverktyg har vi gjort upp en lista över allt som behöver göras. Jag skrev upp alla uppgifter jag kom på och gav sedan U i uppgift att fylla i vem som skulle ansvara för vad och när det ska vara klart. Det känns nödvändigt att han också är delaktig i det här och framför allt att han på allvar blir medveten om hur mycket tid och planering som faktiskt behövs för att genomföra ett bröllop. Nu är vi på god väg i alla fall och det första steget är att göra klart våra inbjudningar. De ska vara skickade inom en vecka, är målet, så det blir mycket jobb med dem i helgen.

Bara så där i förbifarten har jag också bokat vår transport från kyrkan till festlokalen. Eftersom både Allhelgonakyrkan och Villa Ludvigsberg ligger på Södermalm så tänker vi inte boka någon transport för gästerna - det är enkelt nog att åka kommunalt eller dela taxi. Men vi själva har en fin bil nu. Jag bokade bilen hos Classic Rolls & Bröllopsbilar efter tips av C - jag har helt enkelt inte orkat leta så mycket själv och om hon och Ö var nöjda så ska det nog bli bra även för oss. Vi hade turen att kunna boka deras sista bil för datumet och det blev tydligen också den finaste bilen av alla enligt mannen som ringde mig för att bekräfta. Det känns bra - jag blir lite lugnare för varje steg framåt.

1 kommentarer:

Anonymous Mariette sa...

Härligt! Det verkar ju ta fart!
Trevlig Valborg!
PS..
PUB-huset har massor bröllopsinspiration just nu! Kanske hinner ta en titt!

30 april 2010 kl. 09:39  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida