onsdag 28 april 2010

2010-04-28

Bäst i klassen
Nu ska jag skryta lite - det är ovant men ibland ska man bara göra det. Igår hade vi avslutning på spanskakursen med genomgång och skriftligt prov av det vi har lärt oss hittills. Jag flög igenom provet och hade 197 rätt av 200 möjliga vilket var högst av alla i gruppen. Jag är stolt! Ibland får man vara stolt över sig själv och jag är glad att jag har gjort detta med bra resultat. Självklart hade jag varit ännu mer nöjd om jag hade haft alla rätt, men det kanske blir till nästa kurs i stället...

Vi är ganska slutkörda nu, både jag och U. Vi kom hem och fick ingenting gjort utan däckade i soffan bara. Jag antar att man kan behöva sånt också. I kväll blir det annorlunda - då ska vi jobba med bröllopsinbjudningarna.

Igår var jag på Carat och beställde mina ringar. De kommer om tre veckor och jag tror de blir riktigt bra. Faktum är att jag inte har tvivlat en sekund sedan jag väl tog mitt beslut för några veckor sedan och nu kan jag äntligen bocka av en punkt till på vår jättelånga att-göra-lista. Skönt att komma framåt även om det är små steg.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida