tisdag 27 april 2010

2010-04-27

Bröllopsbråk
Vår stress inför bröllopet har börjat ta ut sin rätt på oss båda två. Vi är lättirriterade och helt enkelt superstressade i princip hela tiden. Det värsta är att jag inte ens tycker att bröllopet känns roligt längre. Det känns bara som en jobbig uppgift som vi ska få gjord, inte som något jag längtar till och ser fram emot. Bara som en enda lång uppförsbacke med tusen arbetsuppgifter som rasar ner över mig som stora stenblock.

Igår - efter ett lysande träningspass - tog stressen över totalt och vi hamnade i ett rejält gräl. För det är ju typiskt oss - ständigt ute i sista minuten, ständigt försenade, ständigt efter i planeringen. Jag vet inte vad vi gör för fel - jag vet bara att tillsammans är vi katastrofalt ineffektiva. Ingen av oss mår bra av det och just nu känns det som att hela bröllopet är på väg att gå åt skogen. Vi har för mycket att göra och det blir bara pannkaka av alltihop.

Till och med i morse grälade vi också, på väg till jobbet. Det är som en iskyla mellan oss och vi är lika ledsna över det båda två. Jag känner bara för att rymma iväg från alltihop, för jag orkar inte dra i det längre. Det måste finnas glädje i ett bröllop - inte bara jobb och stress. Hur bryter vi det här mönstret?

1 kommentarer:

Anonymous Mariette sa...

Önskar jag kunde ge dig ett råd som löste allt, men tyvärr.
Allt jag kan säga är att när jag tittar tillbaka på vårt bröllop, så är det bara känslan som betydde något.
Inbjudningarna eller blommorna spelade ingen roll så här i efterhand.
Ta det enkla, som oftast också är billigast...
Lätt att säga...

Säg till om det är något du undrar, som du tror jag kan hjälpa dig med!

Kram på dig!

27 april 2010 kl. 20:42  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida