måndag 26 april 2010

2010-04-26

Ut och gå
Det har blivit en hel del promenerande i helgen. Vädret har varit bra, om än blåsigt, och då vill vi så klart passa på att vara ute så mycket som möjligt. U åkte över till AP på lördagen och jag passade på att ta en sväng på stan. Planen var att hitta lite material till våra bröllopsinbjudningar, men i verkligheten blev det mer att titta på kläder än något annat. Jag köpte ingenting i alla fall - det jag gillade var för dyrt eller fanns inte i rätt storlek. Lika bra det eftersom det finns mycket annat att lägga pengar på nu inför bröllopet. Jag var i alla fall ute och gick i tre timmar och det var otroligt skönt och lyxigt att faktiskt kunna promenera hemifrån och ner på stan bara så där. Det har jag aldrig kunnat göra förut - vilken lyx det är!

I söndags tog jag och U en lång skön promenad runt Kungsholmen. Det var fullt med folk ute - många med hundar och många som sprang. Vi promenerade och repeterade spanska längs vägen. Jätteskönt precis som på lördagen, även om det blåste friskt.

Vi har konstaterat att vi är dåliga på att utnyttja fördelarna med att bo mer centralt annars. Vi är nästan aldrig ute och äter på kvällar heller helger - jag antar att vi liksom blir "mätta" på det med tanke på att vi båda äter lunch ute varje dag. Men lite synd är det - vi borde utnyttja det vi har i närområdet bättre kan jag tycka. Vårt nöjeskonto är i alla fall inte stort - det kan man inte anmärka på.

Spanskastudierna har fått stryka på foten den här veckan. Igår satt jag länge och repeterade alla gamla kapitel som vi ska ha förhör på i morgon, men det nya kapitlet har jag knappt börjat på och där kan jag det inte alls bra. Det blir hårdplugg i kväll med andra ord. I morgon är sista gången - skönt att slippa den stressen framöver!

I kväll är det cykelträning som vanligt och sedan är veckan igång igen - tiden går fort nu!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida