onsdag 14 april 2010

2010-04-14

Velande
Min förkylning har inte blivit bättre så det blir ingen träning idag heller. Jag har ont i halsen och en störig rethosta som känns djupt ner i lungorna så ett stenhårt konditionspass är inte att tänka på just nu. Det får bli vila i stället, eller åtminstone en promenad hem i vårsolen. Vädret är underbart nu och det känns som slöseri med tid att sitta instängd på kontoret, men det är som det är.

C har varit och provat tärnklänning igen och hon kan inte bestämma sig. Det verkar som att klänningsfärgerna som finns på hemsidan är olika från de tygprover som butikerna har och då är det ju lättare sagt än gjort att ta ett bra beslut. C var klart irriterad när hon ringde och det kan jag förstå. Själv har jag varit hos tandläkaren igen, nu för att prova ut blekskenor som är första steget för att ge mig ett fräschare leende. Det är en lång process men förr eller senare ska det bli klart.

Både U och jag blir mer och mer stressade över bröllopet. U har fortfarande inte valt ut sin bestman och innan han har gjort det kan vi inte välja toastmaster eftersom den som inte blir det ena kommer att bli det andra... och innan detta är klart kan vi inte heller göra klart inbjudningarna och skicka ut. U fungerar nu en gång för alla så att ju mer stressad han är desto mer obeslutsam blir han. Jag vet också att om jag försöker pressa honom till att göra ett val så kommer han att backa ännu mer. Det är segt men tja, vad gör man? Det är bara att ha tåladmod som gäller. Det enda jag vet säkert är att vi verkligen inte har någon tid att förlora nu utan nu är det bara att köra på - redo eller ej.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida