måndag 12 april 2010

2010-04-12

Klapp på axeln
Både jag och U är tyvärr alldeles för dåliga på att berömma oss själva för det vi åstadkommer och gör bra. Vi har lätt att fastna i det vi inte har gjort och det slutar med att vi ständigt går runt och känner oss otillräckliga och har dåligt samvete över sånt vi inte hunnit med. Nu ska jag därför räkna upp några bra saker som vi har fått gjorda i helgen:

Vi har besökt min bröllopsfrisör, jag har köpt bröllopsskor och jag och C har letat - och nästan helt säkert hittat - hennes tärnklänning. Det är bra för det minskar åtminstone min stress inför bröllopet, även om det som sagt fortfarande är alltför mycket kvar.

Vi har beställt våra nya sängbord. Det blev de vita som vi hittade i Kungens Kurva förra helgen. Vi har även hittat dem i Sickla så i lördags åkte vi dit och la en beställning. Om två veckor är de här - äntligen!

Vi har bytt till sommardäck och tvättat bilen hos AP igår. Båda var akuta, även om däcken kommer att behöva bytas ut snart igen - de vi har är alltför slitna så inköp av nya däck står högt på listan över saker att göra. Likaså har vi kommit fram till vad felet är med vårt avgasrör - så okunniga som vi är. Det är ingenting vi kan laga själva utan bilen måste lämnas in. Aldrig kul och det kostar en massa pengar, men det måste göras för att bilen ska kännas säker. Att köra hem ifrån AP med en glänsande ren bil på tysta sommardäck var i alla fall en underbar känsla - det kändes verkligen att sommaren var på väg på riktigt.

Vi har pluggat spanska! Vi måste läsa mer båda två, men vi håller i alla fall näsan över vattenytan och hänger med lektion för lektion. Nu är det bara tre gånger kvar på kursen och redan har vi lärt oss massor. Det är något att vara stolt över!

Vi har varit hos BC och HT och lämnat tillbaka alla deras flyttkartonger som vi lånade till vår flytt. Det är så skönt att vara av med dem och få igen en massa mer golvyta. När vi ändå var där passade vi på att bli bjudna på god middag och vi bidrog med vår smarriga specialefterrätt, en variant på klassikern Gino med vit choklad, kokosflingor, rörsocker och ingefära. Försvinnande gott!

Dessutom har vi storhandlat, tvättat, städat - allt det vanliga som vi alltid gör men som vi inte uppmärksammar. Så visst är vi duktiga ändå - eller hur!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida