tisdag 13 april 2010

2010-04-13

Lätt kaos
Vår mail på jobbet kraschade i torsdags förra veckan. Först idag har den hjälpligt kommit igång igen, fast än så länge är all min mailhistorik och allt jag har haft i min Outlook före torsdagen borta. Det innebär all mail jag har sparat med överenskommelser och viktig information, allt som har legat i min kalender, alla kontakter - precis allt. Wopidoo. Vår IT-avdelning ligger inte högt i kurs hos mig just nu. Enligt intranätet kan de kanske få tillbaka all historik, men annars är det alltså kört. Jag har bra minne men inte så bra att jag minns precis allt jag någonsin har haft i mail och kalender. Alltså, jag blir galen, sånt här får bara inte hända!!!

Jag är fortfarande jätteförkyld - blev smittad av C i lördags, antar jag - så det blev med andra ord ingen träning igår. I stället en promenad för att handla lite, middag, spanskaplugg, lite städning och vårröjning. Jag skickade äntligen ner de tjockaste vinterjackorna i källarförrådet och plockade upp några tunnare och till och med några lågskor fick följa med upp till lägenheten. Vi har verkligen på tok för mycket jackor och skor hemma - en rensning skulle verkligen inte vara fel, och det ska bli av också med tiden.

Idag är jag i alla fall tillbaka på jobbet, halva dagen här och halva dagen på seminarium. Skönt att komma bort från kontoret lite. I kväll är det spanskalektion som vanligt, lektion nummer fem av totalt sju. Det går framåt!

1 kommentarer:

Blogger Stjärnor & Champagne sa...

Sjutton...Jag skulle bli galen och det förstår jag att du är, suck...Hoppas att dom kan ordna det.
Ha det gott/ Kramkram Anne

13 april 2010 kl. 20:05  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida