torsdag 22 april 2010

2010-04-22

I kylan
Den här dagen har varit bra och dålig. Jag hade ett bra planeringsmöte med TA. Vi är på samma nivå och kommunicerar väl med varandra, så det funkar bra. Men han sa i förbifarten att någon eller några på vårt kontor i Göteborg hade ifrågasatt vad jag gör och om det alls händer något på min avdelning. Det gjorde mig jätteledsen verkligen, för ärligt talat finns det faktiskt inget fog för en sådan kommentar. Jag gör en massa saker även om mycket sker i det tysta under vissa perioder under året. Jag tycker inte att jag ska behöva redovisa varje sak jag gör för folk här - jag begär ju knappast att de ska göra det för mig. Jag ska försöka låta sådana kommentarer rinna av mig bara, men ibland är det svårt.

Dessutom har jag svårt att förstå mig på SS. Hon har konsekvent ignorerat mig både via mail och sms hela veckan. Sedan får jag idag höra att EE har varit med henne på sjukhuset i tisdags och att de har kommit överens om hur de ska lägga upp lördagen när vi alla ska ses. Jag har också fått veta att hon och JP har bestämt träff för vår after work i morgon, men mig kan hon tydligen inte svara alls.

Vad ska jag säga? Både EE och JP är personer som SS har lärt känna tack vare mig. De var mina vänner från början och jag introducerade dem för varandra. Missförstå mig rätt - det är jättebra och roligt att de har blivit så bra vänner. Inget ont om det. Men det känns ändå konstigt att jag bara så där i förbifarten får höra att de förtroenden som jag och SS brukade dela, dem delar hon nu i första hand med andra - med mina gamla vänner, men inte med mig. Jag vet inte vad jag har gjort SS som gör att hon beter sig så. Jag hör av mig, försöker visa att jag bryr mig och vill finnas till hands. Nu får jag kalla handen tillbaka. Vad gör man då? Hur ska jag då bete mig? Just nu har jag inte ens lust att gå på någon after work i morgon. Jag känner mig som en gnällig treåring, men det känns bara så konstigt nu.

I morgon ska jag i alla fall jobba hemifrån och det ska bli otroligt skönt. Lugn och ro, slippa surret och den dåliga luften och det ständiga bruset. Jag ska åka till min kiropraktor mitt på dagen och det ser jag också fram emot. Förhoppningsvis är jag så pass pigg efter besöket så jag orkar ta mig ut lite på kvällen också - vi får se.

Jag har förresten bestämt att jag ska köpa mina ringar från Schalins trots allt. De verkar ändå bli billigast så då får det bli så. Skönt att ha kommit till det beslutet i alla fall - ett litet steg framåt ändå.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida