tisdag 18 maj 2010

2010-05-18

Home alone
Jag hade verkligen sett fram emot träningen igår, men framåt eftermiddagen blev jag tvungen att avboka passet ändå - migrän igen. Den satt i hela dagen, hela kvällen och till och med nu på morgonen så jag fick äta migränmedicin till frukost. Nu känner jag mig bättre om än väldigt trött som alltid efter medicinen, så jag får se hur det blir med träningen idag.

Sommaren har verkligen kommit nu och jag hoppas att den stannar kvar! Jag går till jobbet i tunna kläder och igår kväll satt jag ute på balkongen och åt middag. U har en massa tjänsteresor den här veckan - han var borta igår kväll, kommer hem sent idag och är borta igen i morgon. På torsdag har jag kundevent och på fredag ska jag gå ut med några jobbtjejer så vi kommer inte se mycket av varandra den här veckan.

Jag var alldeles för däckad för att vara effektiv igår - satt mest i soffan och försöka komma underfund med hur min nya mobil fungerar. Den är trendig och modern och jag förstår väl knappt hälften av funktionerna, men det ska väl ge sig med tiden. Tyvärr har våra inbjudningar inte blivit klara - det visade sig att den gröna färgen på våra infoblad inte alls passar ihop med den gröna färgen på banden vi ska ha för att knyta ihop inbjudningskorten. Dagens i-landsproblem men det blir alltså att göra om igen, antingen köpa nya band eller nya papper. Jag var och letade en sväng igår men hittade inte rätt så det blir en ny runda idag. Kanske lander vi i vita papper i slutänden ändå - det visar sig.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida