fredag 21 maj 2010

2010-05-21

Sommarvärme och bröllopsbestyr
Idag har jag klätt mig fredagsfin inför after worken med mina tre jobbkompisar. Vi är inte så många tjejer på jobbet så det är extra kul att de få som finns är trevliga och roliga att umgås med även utanför kontoret. Det är riktigt varmt idag - hela 24 grader utlovas - så jag får se om jag vågar utmana ödet och till och med skippa nylonstrumporna lite senare. Mina ben är skrämmande vita så det känns knappt som att jag vill visa upp dem, men man måste ju som bekant börja någongång för att få färg... I helgen blir det i alla fall bara ben, det är ett som är säkert!

Annars kommer helgen att bjuda på lite av varje. Våra bröllopsinbjudningar ska en gång för alla göras klara och skickas iväg. Det ska bli skönt när det är gjort. Nästa steg på listan är att boka musiker till vigsel, och även att börja titta på om vi ska ha någon speciell ljussättning eller annat i lokalen under själva festen. Det är mycket att tänka på och jag ser ärligt talat verkligen fram emot att få bli klar med allting och bara kunna koppla av - livet "efteråt" känns väldigt långt borta nu och ändå är det idag inte mer än tre månader på dagen kvar till vårt bröllop. Fortfarande så mycket som vi ännu inte har ordnat med, det är inte bra alls! Typiskt oss att ständigt vara ute i sista minuten, det är liksom the story of our lives på något sätt.

I morgon borde vi också ta oss till klassiska Stens Herrmode för att titta vidare efter bröllopskläder till U. Vi hittade ett bra alternativ i Norrtälje förra helgen, men den butiken hade inte något stort utbud så vi bör helt klart titta på fler ställen för att U ska känna sig nöjd. Under lördagen ska jag dessutom åka förbi hos mina föräldrar med två uppdrag: att hämta min brudklänning som har hängt hos dem sedan jag köpte den och att leta lite noter till ett pianostycke av Wilhelm Peterson Berger som vi funderar på att ha som ingångsmarsch i kyrkan.

Jag måste prova klänningen och se hur den sitter - jag vet redan att den är ungefär en halv storlek för liten över höfter och midja så den ska lämnas in till sömmerska för att tas ut. Men inför det behöver jag också ha rätt underkläder så de måste alltså inhandlas illa kvickt. Som tur är har jag mina silverballerinas klara, men jag behöver också hitta rätt accessoarer till klänningen. Coast har en massa fint - britterna kan mode, jag säger bara det - men tyvärr levererar de inte till Sverige så jag måste hitta något annat. Jag vill ha en kuvertväska i silver men helst i någon skinnimitation, inte i siden eller liknande som lätt kan kännas oanvändbar annars. Dessutom är jag sugen på lite större "blingigare" örhängen och armband och kanske helt enkelt skippa halsband helt. Det lär också visa sig när jag får på mig klänningen och ser hur den sitter och vad som behövs för att den ska bli komplett. Bröllopsbestyr tar tid, så är det!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida