måndag 24 maj 2010

2010-05-24

Nästan som sommarhelg
I helgen har vi nästan haft sommar. Det är fantastiskt skönt och framför allt ger det mersmak inför det som komma skall - en hel lång, skön sommar när hela livet på något sätt blir lättare.

I fredags var jag för en gångs skull ute på after work. Det händer verkligen inte ofta, men ibland är det riktigt trevligt och i fredags var ett sådant tillfälle. Jag, PR, GA och KHG gick till sommarfavoriten Josefina för att dricka gott vin och studera de unga och vackra. Stundtals var det nästan som att vara på en show - vissa, framför allt unga tjejer, klär verkligen upp sig något helt otroligt och vissa har knappt några kläder på sig alls utan ser ut mest som porrskådisar. Jag förstår inte hur de tänker men antagligen tror de att de är vansinnigt sexiga i sina obefintliga kjolar och skyhöga klackar som de inte kan gå på. Tur att man lär sig något med åldern i alla fall!

På lördagen umgicks jag bara med U hela dagen. Vi gick på stan men kom hem i princip tomhänta, jobbade med våra inbjudningar och åt en god middag hemma - U's ljuvliga gazpacho som är en riktig sommarfavorit. Igår, söndag, var vädret betydligt sämre. Det regnade och åskade och det var en bra dag att besöka mina föräldrar och Maja, som var så snäll och gosig och liten som alltid. Hon fyller 19 år i juli och det är fantastiskt att hon har varit hos oss i så många år. Jag har inte berättat för min familj om min tandreglering och har varit lite orolig för hur reaktionen ska bli, eftersom jag trots allt känner framför allt min mamma rätt bra vid det här laget. Men de märkte ingenting alls och kanske var det lika bra!

På kvällen åkte jag till PR för tjejkväll med tema Sex and the city. Vi var fem tjejer totalt som åt middag och tittade på SATC - dels det allra första avsnittet från TV-serien, som kändes väldigt gammal och omodern nu, och vi såg också hela den första filmen inför film nummer två som snart har premiär. Både serien och filmen är alltid lika bra och jag har nu lovat mig själv en gång för alla att jag minsann ska investera i hela boxen - det är ett lyckopiller som heter duga vilken dag som helst. Det blev en skön kväll med mycket tjejsnack och jag kom hem sent på kvällen, men det var det värt!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida