måndag 15 mars 2010

2010-03-15

Rutiner
Just nu känns det som att alla veckor är likadana. Det är jobb, träning, vardag, och sedan helgen som försvinner och passerar i en hiskelig fart. Det är väl det här som är livet, antar jag. Jag har tittat in på Annas blogg nu och då och idag såg jag hennes man Henriks inlägg om att hon är borta nu. Det är sorgligt bortom ord att läsa hans text och att han orkar är helt otroligt. Jag önskar Anna en lycklig resa nu när hon går vidare.

Helgen har annars varit bra. Jag inledde fredagen med att gå förbi en guldsmed och prova ringar igen. Jag trodde ju att jag till slut hade bestämt mig, men nu testade jag ett nytt spår och igen börjar jag vela. Jag blir galen på att jag aldrig kan bestämma mig! Vid mitt förra bröllop 2003 var det självklart vad jag skulle ha, men nu är det precis tvärtom. Jag ändrar mig och ändrar mig igen, fram och tillbaka. Pust. Bröllopsplaneringen är för övrigt något vi måste ta tag i på allvar nu. Jag läste på Bröllopstorgets forum där ett gäng tjejer som också gifter sig i augusti skrev om hur mycket de hade gjort och hur mycket de har kvar att göra. För mig var det en mindre chock att inse att folk i princip redan är klara med allt, inbjudningskorten är skickade och jag vet inte allt. Jag undrar om det är jag som inte är riktigt klok eller om det är de som inte har något annat liv än bröllopet... Oavsett vem av oss som är galen så är det i alla fall hög tid att vi kommer igång igen - det här har legat vilande tillräckligt länge nu.

U har varit rejält förkyld och även om han är piggare nu så har han inte varit i form för några större utsvävningar, så helgen har varit lugn. Vi var hos mina föräldrar i lördags - fika och skön promenad i solen. På kvällen var PH hos oss på middag. Vi åt, pratade och tittade på Melodifestivalen. Jag är som sagt ingen stor fantast, men jag tyckte nog ändå att det var rätt låt som vann. På söndagen åt vi lunch hos AP, tog en promenad och sedan var det eftermiddagsbio med C och Ö. Vi såg Alice i Underlandet, som var bra och sevärd om än inte fantastisk.

Nu är det måndag igen, ny vecka, ny vardag. Träning, spanskakurs som börjar i morgon, jobb och ja, allt det gamla vanliga räknar jag med. Veckans mål är bland annat att försöka bestämma mig för en tandläkare. Att jag ska göra något åt mina tänder är jag klar över och nu ska jag bara komma fram till om jag ska välja den billigaste eller den jag egentligen tycker verkar bäst. Det är frågan.

1 kommentarer:

Blogger Towe sa...

exakt så är det.. det är måndag, helt plötsligt är det torsdag sen blir det helg som försvinner på några minuter och så är det måndag igen...hoppas våren gör så det vänder!

15 mars 2010 kl. 17:54  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida