fredag 5 mars 2010

2010-03-05

Torka
Den här torra vinterkylan gör min hud torr som fnöske. Jag smörjer och smörjer men ändå känner jag mig som ett ökenlandskap... Framför allt händerna ser ut som ett katastrofområde, huden är så torr att den spricker. Ingen höjdare.

Igår blev det ett styrkepass efter jobbet. Det var allra sista gången för det senaste kvartalets bodypump-koreografi, och jag ser fram emot nästa. Varje program följs i tre månader och mot slutet av tiden är jag rejält trött på samma musik igen... Men nästa vecka är det nytt på gång!

Helgplanerna börjar ta form lite. Idag jobbar jag hemifrån så jag får se om jag tar mig iväg ner mot stan något, men annars lutar det åt en lugn hemmakväll för min del. I morgon ska U iväg och åka skridskor om vädret tillåter, och på kvällen kommer vi antagligen att träffa EE och MB och kanske någon mer. Jag slängde iväg en sms-fråga igår kväll men alla har inte svarat ännu. Jag har blandade känslor för MB - mitt intryck av honom har ju inte varit det bästa men vem vet, kanske blir det annorlunda nu...

Annars kommer helgen antagligen att gå i inredningens tecken. Vi har fortfarande massor av ouppackade kartonger att ta tag i så det lär ta sin tid. Sedan behöver vi leta efter lampor och bokhyllor och lite allt möjligt annat också. Jag önskar mig längre helger - då hade jag kanske haft en chans att hinna med allt!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida