måndag 1 mars 2010

2010-03-01

Redan mars!
Jag har inte riktigt vant mig vid att det är mars nu, och med tanke på vädret skulle det ju förvisso lika väl kunna vara januari ännu. Snön envisas med att fortsätta falla, även om det nu åtminstone inte är tjugo minusgrader längre. Temperaturen håller sig runt nollstrecket och det betyder att det blir mer slask än vackert vitt när det kommer mer snö.

I lördags hade vi en fixardag igen. Vi fortsatte packa upp - det känns nu som att vi aldrig ska bli klara - och åkte med flera kartonger med prylar till Myrorna. Vi åkte dessutom förbi LP och lämnade tillbaka en hel hög med flyttkartonger som vi lånat av honom. Lite fika blev det på vägen, storhandling och sedan en lugn hemmakväll på det. Vi åt god middag - min favoritsallad med chèvre och champagne till det - och slöade i soffan.

I söndags hade vi städfnatt på förmiddagen och åkte sedan iväg till mina föräldrar för att lämna en lampa och diverse andra prylar som vi har lånat av dem. Nu börjar det faktiskt bli bra med utrymme i lägenheten, golvet kommer fram mer och mer och man kan ana hur bra det kan bli till sist. På dagen hade vi besök av både mina föräldrar och U's mamma AP. Det var premiärbesök för dem på Lilla Essingen, och det var roligt att visa hur vi har det nu och hur området ser ut. De tyckte alla att lägenheten var väldigt fin, även om det ju är mycket insyn. Och så är det ju - stora fönster ger mycket ljus men också mycket insyn, på gott och ont. På kvällen efter att de hade åkt hem tog vi en promenad och sedan var helgen över för den här gången.

Något positivt som kom fram under besöket på dagen var att AP har en likadan kristallkrona hemma hos sig som vi nu har hängt över matbordet. Med lite tur kan vi få ta över den till oss i stället, och då skulle vi med andra ord ha två likadana lampor i vårt kök och vardagsrum, som ju hänger ihop. Jag håller tummarna för det!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida