torsdag 18 februari 2010

2010-02-18

Adrenalin
Faktiskt kände jag mig lite bättre efter att ha fått skriva av mig lite i bloggen igår. Ibland måste man liksom bara få ut det. Och topparna och dalarna kommer och går och så kommer det ju att vara, det vet jag så väl. Det är märkligt hur vi människor fungerar - jag är ju innerst inne mycket väl medveten om hur sjukt bra jag har det. Och ändå kan jag må så dåligt ibland så jag knappt klarar att ta mig framåt. Jag vet inte varför det blir så men som sagt, det kommer och går, ibland upp och ibland ner.

Gårdagens träning var helt sjukt jobbig, fruktansvärt tungt i benen men jag kämpade och orkade igenom passet. Det är riktigt roligt nu eftersom jag är en av de där personerna som "alltid" är där. Jag sitter bredvid ungefär samma personer varje gång och vi hejar och pratar innan passet börjar. Det är en gemenskap och det är också ännu ett skäl till att jag ser fram emot träningen så pass mycket varje gång. Det är mitt lag, mina träningskompisar, som också är delaktiga i framgången. Och adrenalinkicken jag får av att ge allt så där är fantastisk. Jag flyger fram i tätklungan och publiken står vid vägen och jublar. Fantastiskt är bara förnamnet!

Hemma fortsatte vi med jobbet att få ordning i lägenheten. Vi har rensat bort en hel del kartonger nu och hemmet börjar faktiskt se någorlunda beboeligt ut vilket är jätteskönt. Vi passade på att kolla i soprummet och gick och lämnade lite prylar där på kvällen också så nu vet vi var allt finns och hur vi ska källsortera. Jättebra att föreningen har tänkt på sånt - mina tidigare bostäder har inte varit alltför imponerande på den punkten.

I kväll kör jag veckans sista träningspass, body pump. Det är inte alls lika roligt eller samma kick som cykelpassen, men absolut lika nödvändigt framför allt för överkroppen. Sedan är det snart helg, bara en dag kvar! Det går framåt!

1 kommentarer:

Anonymous Diana sa...

Tack snälla rara för din fina kommentar! Jag går nu och väntar. Är fortfarande i latensfasen och barnmorskan säger att arbetet "tagit paus" , men att det snart kommer börja igen... Är så otålig! När är snart!? =/ Stor kram

18 februari 2010 kl. 11:49  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida