onsdag 17 februari 2010

2010-02-17

Inreda, inreda
Förutom jobbet hade vi en dag med inredningsfokus igår. På lunchen gick jag förbi Mio men hittade ingenting riktigt klockrent där. Vidare till John Wall för att spana badrumsprylar och ja, det blir Cult-prylarna därifrån som jag har tittat på sedan tidigare. Det blir nog ett köp senare i veckan skulle jag tro. Skönt att få bra intryck därifrån eftersom dagen på jobbet för övrigt var en riktig skitdag, rent ut sagt.

U hämtade mig efter jobbet och vi åkte ut till Ikea för att shoppa loss. Vi hade en lång lista med oss och hittade i alla fall en del av det vi sökte. Vi kom hem med diskställ, bestickställ, klädvårdsrullar, lådunderlägg, stolsdynor, lampor, stekspade och jag vet inte allt. Listan över det vi behöver skaffa är lång! Det vi inte hittade var bland annat lampor till kök och hall. Å andra sidan har vi i alla fall två riktigt bra lampaffärer på hemvägen från jobbet så vi ska spana vidare där. Lyckligtvis har vi båda två inställningen att den här gången ska vi köpa det vi verkligen vill ha, inga nödlösningar eller fåniga kompromisser som vi ångrar i efterhand. Vi letar tills vi hittar rätt, helt enkelt.

Från Ikea åkte vi vidare till gamla lägenheten för att hämta lite mer saker. Vi tömde frysen och hämtade tvättmedel och sånt som vi hade glömt att ta med oss. Nu börjar det faktiskt arta sig riktigt bra och i helgen blir det alltså storstädning för hela slanten som gäller. Jag vet inte hur vi ska lösa det här med att kunna tvätta fönstren bara. Det är ju fortfarande flera minusgrader och känns inte som någon toppenbra idé att tvätta fönster i iskyla. Vi får försöka hitta en lösning på det i veckan, improvisera lite. Det löser sig nog!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida