onsdag 10 mars 2010

2010-03-10

Jag har en plan
Efter gårdagens katastrofala tandläkarbesök måste jag försöka lyfta mig själv på något sätt. Jag promenerade från jobbet till Fridhemsplan - den här gången gick jag Tegnérgatan vilket var riktigt trevligt det med - och passade på att titta på lite inredning på vägen. Jag slank in på Bolia och hittade till min glädje en variant på vit bokhylla som nog skulle kunna fungera utmärkt hos oss. Den är givetvis inte billig - Bolia är ju ändå Bolia - men helt klart värd att fundera lite extra över. Dessutom hade Fortum lyckats slå på vår el igen så igår fick vi äta lagad mat till middag!

När det gäller tandläkaren har jag bestämt mig för att göra en liten rundringning hos en eller ett par andra tandläkare bara för att höra om det som City Dental sa till mig överhuvudtaget är rimligt. Det är lätt att få intrycket att de bara försöker tjäna pengar på mig, särskilt med tanke på att jag inte ens har några direkta problem med mina tänder idag. Både U och AP tyckte att det lät helt vansinnigt det jag fått höra och jag kan bara hålla med.

För övrigt gick kvällen till lite förrådsfix. Några kartonger till har vi fått undan - härligt! Man ser golvet mer och mer! Annars är det nu några veckor sedan mitt rutincellprov. Jag väntar på svar och givetvis börjar jag oroa mig lite för det - så är det ju alltid med mig, jag oroar mig tills jag får besked om att inte göra det.

I kväll är det träning igen och med tanke på måndagens pass lär kvällens övningar knappast bli lättare. Men skönt är det i alla fall!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida