måndag 8 mars 2010

2010-03-08

Grodan Boll
I lördags hade vi EE och MBe på middag. MBe förtjänar ett eget omnämnade så den middagen får ett helt eget blogginlägg. EE och MBe träffades i augusti förra året och flyttade ihop i hans radhus i Järfälla under hösten. EE verkar lycklig och det är huvudsaken, det unnar jag henne verkligen. Men MBe får jag inte grepp om. Jag har träffat honom två gånger och pratat i telefon med honom en gång och intrycket är väl sådär.

Första gången vi träffades, på en after work på Riche, frågade han mig om jag var gravid. Hallå??! Det ligger väldigt högt upp på skalan av de mest korkade sakerna man kan säga till en person och i synnerhet någon man inte känner! Jag är måhända inte pinnsmal, men är det något jag har så är det platt mage och det finns verkligen inte skäl att tro att jag skulle vara gravid - i synnerhet inte när jag står ute på krogen med ett glas vin i handen....

Sedan hade vi telefonkontakt en gång. MBe sysslar tydligen en del med healing och i höstas, innan jag började gå hos kiropraktorn och var desperat, så började jag prata med EE om det. Hon sa till MBe att kontakta mig för att berätta vad han kunde göra, och det gjorde han. Det blev ett halvtimmeslångt telefonsamtal där jag i princip inte fick en syl i vädret. MBe behandlade mig under hela samtalet som om jag var mindre vetande och kläckte ur sig kommentarer som "det är ingen idé att jag försöker förklara för dig vad jag gör och hur jag jobbar för det är så komlicerat". Jag behöver knappast säga att mitt intresse för healing försvann totalt efter det samtalet, och nu är jag så väl hjälpt av kiropraktorn så nu är det ändå inte aktuellt längre.

I lördags hade EE med sig en limecheesecake som vi åt till efterrätt. Den var givetvis jättegod och jag tog en bit till. Då tittar MBe på mig och säger "Du är minsann inte rädd om figuren du!". Alltså, den mannen slår verkligen alla rekord i osmidighet. Han kläcker ur sig den ena grodan efter den andra och jag vet inte om han tror att han är rolig eller om han inte fattar att han faktiskt bara är riktigt, riktigt oförskämd i sina kommentarer. Det är synd för jag tycker jättemycket om EE men jag har ingen som helst lust att umgås med MBe som kläcker ur sig förolämpningar till höger och vänster. En riktig kokosboll, är mitt omdöme om honom så här långt!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida