onsdag 13 januari 2010

2010-01-13

I'm done with winter
Jag vet inte ens för vilken dag i ordningen som vi har bitande kyla igen. Nu räcker det! Liiite mildare bara, så att jag kan börja använda alla mina kjolar igen! Please..? Världen ser liksom sagolik ut, alldeles inbäddad i vit frost och snö. Vackert, absolut! Men kallt, kallt....

Igår åkte jag hem tidigt ifrån jobbet för att hinna förbereda omvisningen på kvällen. Vi plockade undan och städade ordentligt men det gick i alla fall bra mycket fortare den här gången än i helgen. Nu var ju det mesta redan klart. Sist av allt lastade vi ut katterna och tog med dem på en biltur så länge visningen varade. Vi åkte runt bland de fina villorna på gräddhyllan vid Edsviken och visst skulle jag kunna tänka mig att bo så någon dag i livet... Kanske någon dag om vi får barn så är det hus som gäller för oss. Kanske inte. Man vet aldrig utan vi får se hur det blir med allting.

Visningen hade i alla fall gått hyfsat bra enligt mäklaren. Två sällskap som var där i söndags kom tillbaka, samt en ny person. Jag hoppas hoppas hoppas att det blir en försäljning nu i veckan redan så att vi inte behöver köra fler visningar. Nu är det bara flyttplanering som gäller framöver.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida