onsdag 23 december 2009

2009-12-23

Ännu mera vinter
Igår var en sån där fantastisk vinterdag med massor av sol och ljus och snö. Idag är det mulet och det har faktiskt snöat ännu mer. Vilken jul vi får i år, det är så här jag minns det som att varenda vinter var när jag var liten. Förmodligen inte riktigt sant men barndomsminnen är ju barndomsminnen...

Alla mina julklappar är fixade och klara nu. En hel liten hög har jag fått ihop och det ska bli riktigt kul att dela ut dem i morgon. Mitt hemarbete har gått lite på halvfart, kan jag nog säga. Jag har dåligt samvete för det så idag ska det bli skärpning, jag ska försöka få mer gjort helt enkelt.

Jag tog en promenad till Mörby centrum igår och ville faktiskt hitta något nytt och kul till mig själv men kom hem tomhänt. Lika bra, i ärlighetens namn, för jag behöver verkligen ingenting nytt. Igår gjorde vi också två nya framsteg: vi bokade Alicia Swedenborg som bröllopsfotograf och vi bokade hyrbil till flytten den 30 januari. Så skönt att ha dessa två puckar avklarade, nu kan jag slappna av mer över julen. Snart är det äntligen dags för en lång, skön helg - härligt!

1 kommentarer:

Blogger A home far away sa...

Önskar dig en härligt god fortsättning!
Kram Gunilla i Singapore

27 december 2009 kl. 09:53  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida