onsdag 16 december 2009

2009-12-16

Nej
Nej, tisdagen blev inte ett dugg bättre än måndagen. Tvärtom. En helt igenom omöjlig dag fylld av gräl med blufföretag, anmälningar och hot om rättegång och kronofogde. Helt otroligt. Än mer otroligt är att säljaren från företaget i morse ringde till mig och sa att han ska ta bort vår beställning eftersom den var ett misstag från hans sida. Jag har krävt en skriftlig bekräftelse på det idag och jag vågar inte tro det förrän jag ser det.

Igår tappade jag i alla fall min energi helt. Jag orkade inte ens träna utan åkte hem i stället, åt middag och tog ut Saga för en kort promenad i snön. Hon gillar snö, den är kall och obehaglig, men hon är samtidigt liksom fascinerad av den, och nu finns det snö i överflöd. Jag gillar snön men jag skulle klara mig utan kylan och blåsten, men bättre det här än det ständiga grå mörkret i alla fall.

Vi röjde på igår och vi kommer framåt även om det fortfarande är mycket kvar att göra, och lite tid att göra det i vanlig ordning. På fredag är det fotografering och till dess måste vi vara klara, hur det nu ska gå till.

Idag ska vi träffa en möjlig bröllopsfotograf. Jag hoppas på ett givande möte. I morgon ska vi träffa nästa och sedan är det dags att komma till beslut senast på fredag. Framsteg, framsteg. Jag ringde Nixa igår för att höra vad de tror om min klänning och enligt dem ska det inte vara några problem att ta ut klänningen lite grann. Jag hoppas att det räcker till, att det inte blir fel i sista minuten. Det ska gå bra nu.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida