torsdag 7 januari 2010

2010-01-07

Det närmar sig!
Vår flytt och inte minst visningen av gamla (nuvarande) lägenheten närmar sig med stormsteg. På söndag samt på tisdag nästa vecka har vi visning och jag hoppas verkligen att det räcker med dessa två omgångar för att få till en försäljning. UP håller på för fullt med att röja och rensa hemma, men själv kan jag inte hjälpa honom så mycket. Jag kan ju inte direkt tala om för honom vad han ska spara och vad han ska skänka bort.

Däremot har vi mycket kvar att göra inför visningen i form av städning och allmänt röjande för att få snyggt. Det blir inte riktigt så enkelt som jag hade tänkt mig eftersom R inte kan ha katterna nu, som han tidigare hade lovat. Nu blir det i stället att vi får städa så gott det går inför söndagen och sedan tidigt på söndag morgon lämna katterna till AP, för att kunna göra klart det sista. Det blir stressigt men det är det enda sättet vi kan lösa det just nu.

I tisdags jobbade vi halvdag, jätteskönt verkligen. Jag gick ett par timmar på stan för att kolla in reorna och kom hem med ett par svarta jeans och en röd kjol. Nödvändigt? Nja, inte riktigt, men framför allt jeansen tror jag kommer bli väl använda. Jag har inga svarta jeans sedan tidigare och det är bra att ha på jobbet. Annars blir det lätt antingen blå jeans eller svarta finbyxor och de känns ungefär lika trista båda två. Det är fortfarande för kallt ute för att jag ska kunna gå i kjol och det är synd för den möjligheten breddar annars mitt klädutbud massor. Men jag får hålla ut - förr eller senare blir det ju varmare, även om vintern just nu envist biter sig kvar.

Trettondagen var lugn och ledig. Vi tog en promenad i kylan och gjorde ett försök att gå ut med katterna (till deras stora motvilja), men annars var vi hemma, rensade och tittade på film, Harry Potter och halvblodsprinsen. Den var lika bra som de andra filmerna, men det var också mycket som var förändrat från boken. Och boken är ju alltid bäst!

Resten av vardagsveckan blir som vanligt, jobb och träning. Jag måste komma igång nu även om lusten inte riktigt finns där ännu. Det har varit så skönt med alla extra lediga dagar och det är bara alltför lätt att vänja sig.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida