torsdag 3 december 2009

2009-12-03

Dags för december
Tiden går fort nu. Dagarna flyger iväg och helt plötsligt är det december. På bara ett par dagar har jag fått vinterkänning. Det är minusgrader, frost på marken och på träd och bilar. Nu fattas bara snön så kanske till och med min julstämning kan börja infinna sig. Vi planerar julfesten på jobbet och jag ingår i festkommittén i vanlig ordning. Jag gillar det - att ha koll på vad som ska hända, få vara med och påverka kvällen och programmet.

Julklappar har jag inte kommit igång med ännu. Jag har ett par idéer men inte mycket mer än så, men det är dags att börja tänka på det också så jag slipper stressa runt i sista minuten. Jag tycker bara att det ständigt är så mycket annat att göra - vi ligger efter med så mycket och det finns alltid "något annat" som vi måste prioritera först. Jag har fått veta att min resa till Zürich blir samma vecka som UP's Sälenresa, så därmed löser sig frågan om han skulle komma ner dit med mig av sig själv. En sak mindre att bråka om.

Jag är fortfarande inte helt frisk från min senaste förkylning så veckans träning har inte gått på hundra procent. Men jag kommer igen nästa vecka - det här är för viktigt och för roligt för att kunna avstå. UP åker på Finlandskryssning i helgen och jag ska ännu mer egen tid. Jag ska inte gå ut eller något sånt utan i morgon efter jobbet ska jag faktiskt ta en julklappssväng på stan. Sedan blir det fix och förberedelser inför söndagens födelsedagsbrunch, handla, städa, göra fint hemma. På lördag ska jag dessutom åka iväg till Norrtälje i all hemlighet för att titta på brudklänningar, och sedan på lördag kväll är det julölsprovning hos UP's kompis NH. Lugn och ro får det bli en annan gång, helt enkelt!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida