fredag 27 november 2009

2009-11-27

Mot en ny tid
Idag var det någon som skrev om vårkänslor på sin blogg. Jag tänker på den vår vi har att se fram emot: nyinflyttade i ny, ljus lägenhet. Vi kan gå eller cykla till jobbet. Närmare till träning och aktiviteter. Bröllopsplaneringen är i full gång och vi har troligen också kommit igång med att planera vår vinterresa, samt allt annat vi ska göra under resten av året. Kvällarna är ljusa och vi kan komma hem och njuta av ett glas vin på balkongen - bara leva livet som det är meningen att det ska vara. Vi står inför stora förändringar, men de är till det bättre - det vet jag.

2 kommentarer:

Anonymous Therez sa...

Stort grattis! Du är vinnaren i min tävling om önskesmycket hos Creativa Lounge! Maila mig dina adressuppgifter så snart som möjligt så kommer det med posten inom kort!

Kram
Therez Garderob
therez_garderob@hotmail.com

27 november 2009 kl. 20:53  
Blogger Fröken Råsmart sa...

Hej och tack för din kommentar hos mig :-)

Jag tror jag håller min blogg hemlig ett tag till för mina vänner. Jag såg ditt inlägg från den 20/11 och jag håller med dig, det finns massor av inredningsbloggar med samma tema och många har små gårdsbutiker. Men visst får man mycket inspiration av att läsa dem?

Kram Ulrica

27 november 2009 kl. 21:59  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida