tisdag 24 november 2009

2009-11-24

Julstämning?
Nu till helgen är det första advent. Redan första advent! Det är bara inte klokt hur fort tiden går. Nyss var det ju sommar, nyss gick jag i sommarjacka. Idag är det en månad till julafton. Vad hände??

Tanken på hur fort tiden går gör mig stressad. Det är så mycket att göra innan julen, både med julklappar - ständig stress med det - och framför allt flytten. Mycket som ska hända och bli klart inom de närmaste veckorna och jag förstår knappt hur jag ska hinna med allt.

Någon direkt julstämning har jag inte i år. Bloggarna översvämmas av julstämning annars tycker jag. Alla verkar vara i full gång med att dekorera och julmysa redan nu. För vår del blir det inte mycket sånt i år. Alla mina julsaker är nerpackade i källare och förråd och vi skulle ändå inte ha plats till dem här. UP har en del julsaker som vi får använda och det får helt enkelt räcka med det för den här gången. Vi siktar på ett mysigare julfirande nästa år i stället. Det här året blir ett mellanår på många sätt, men det är värt det eftersom vi har så mycket bra att se fram emot nästa år i stället.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida