fredag 13 november 2009

2009-11-13

Mera kalas
Idag fyller C 33 år! Helt galet, min lillasyster fyller 33 år. Hur gammal är jag själv egentligen?? Måste man tänka på sånt?

Eftersom C jobbar kväll idag passade vi på att fira henne med familjen igår i stället. Av mig kommer hon att få en kalender, men den hann typiskt nog inte komma från leverantören i tid så hon får den vid något senare tillfälle i stället. Så kan det bli. Det blev i alla fall en bra kväll, middag och tårta och prat som vanligt. Mamma och pappa skjutsade hem mig och det var skönt att komma hem snabbt i kylan. Vi åkte förbi Lilla Essingen och det ilade till i mig när jag tänkte på att jag faktiskt snart ska bo där! Det är fantastiskt och superhäftigt och otroligt och ändå sant, allt på en gång.

Helgen är fullspäckad - ovanligt? Nej, knappast! I kväll är det vårt stora kundevent, innebandyturneringen. Jag vill egentligen bara få det gjort - egentligen har jag inte jättestor lust att lägga min fritid på jobbet men nu är det som det är. I morgon är det dags att fira UP, först med lekdag på Tom Tit och sedan middag på Lydmar och efter det får vi se. Det är synd att ingen av hans gamla kompisar kunde vara med men det kan inte hjälpas. TF kanske kommer förbi och säger hej men annars får vi leka på egen hand. På söndag är det brunch hos CE och PH och sedan middag med mina föräldrar hos AP på kvällen. Fullt upp igen...

De gigantiska rosa rosorna som jag gav UP på hans födelsedag för över en vecka sedan är fortfarande lika fina, stora och blommande och inte det minsta vissna. Ett riktigt kap - på Hötorget kan man verkligen fynda blommor.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida