torsdag 5 november 2009

2009-11-05

Födelsedagstrött
Idag fyller UP år! 46 år, han är alltså nio år äldre än mig men det är sällan något jag tänker på. För det mesta känns vi jämngamla - det är bara ibland som han är mognare och mer "klar" med sig själv än jag har hunnit bli ännu.

UP fick frukost på sängen och två små paket, ett av mig - en vacker sten med inskriptionen "min ängel" och ett minikamerastativ från mina föräldrar. Den "riktiga" presenten från mig kommer först nästa lördag när jag och UP ska ha vår "lekdag", men det vet han inte om ännu. Jag bjöd in UP's gamla Lysekilsgäng till att vara med oss nästa lördag men tråkigt nog är det bara två av fyra som ens har brytt sig om att svara, och de båda kan troligen vara med på dagen men däremot inte på kvällen. För UP's skull - även om han inte vet om det - tycker jag att det är trist att folk inte ens orkar svara på inbjudan. Men så är det för vissa, helt enkelt. I kväll ska vi gå ut och äta middag någonstans, var är inte bestämt ännu. Jag är grymt trött idag så jag hoppas att jag håller ut hela kvällen ändå.

Gårdagens cykelträning var inte fullt lika tuff som måndagens, mycket för att jag inte orkade gå för fullt. Det var tredje dagen på raken som jag tränade och det kändes, krafterna är inte riktigt lika stora som vanligt då. Idag har jag ont i halsen och känner mig allmänt risig, men nu är veckans träning i alla fall avklarad. November visar sig från sin sämsta sida nu, kallt och blåsigt och snöblandat regn ute. Mina nya stövlar från Skopunkten har blivit helt förstörda av regnet, alldeles flammiga och randiga av vattnet. Jag ska prova att smörja in dem och se om de blir bättre men annars blir det att reklamera. Nog för att Skopunkten kanske inte har världens bästa kvalitet, men det här är ju oacceptabelt.

Vi har börjat bjuda på fyran på Primusgatan 91. Igår låg vi med högsta budet, men framför allt en annan budgivare känns väldigt aggressiv så jag hoppas ingenting, som vanligt. Primusgatan 81 har tydligen inte fått några bud alls och det gör ju att vi har ett hyfsat bra läge om vi bestämmer oss för att bjuda på den lägenheten i stället. Men vi ska vänta veckan ut i alla fall och se hur det går.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida