fredag 30 oktober 2009

2009-10-30

Höstdag
Jag ringde till kiropraktorn i desperation igår. Värken blev bara värre och värre och jag satt och funderade på om jag skulle behöva gå hem från jobbet på grund av migränen. Men under eftermiddagen släppte värken något fast jag bokade av träningen ändå. Jag vågade inte chansa. Synd men det är så.

Jag promenerade förbi Sia på hemvägen och stod länge och funderade på tre vackra tavlor som skulle göra sig perfekt i vårt framtida hem. Det slutade med att jag inte köpte dem, som vanligt. Det är liksom ingen idé nu när vi bor som vi gör. Vi har inte plats och det blir bara ännu fler prylar som inte passar ihop med resten i det här röriga hemmet. Jag gick in på Zara också och såg till min stora besvikelse att de säljer päls. Riktig päls, från riktiga djur. Jag är enormt besviken på dem och kommer givetvis aldrig handla där igen. Jag ska skicka ett mail till dem och be dem ta bort päls ur sitt sortiment också. Hur gammalmodig och bakåtsträvande får man bli, liksom?

Hemma blev det en liten uterunda med katterna, men det var kallt, kallt och inte ens Saga verkade uppskatta promenaden särskilt. Det blev en kort stund ute men bättre än ingenting. Vi jobbade på lite mer med stereobänken och är faktiskt nästan klara nu. Det ska bli så skönt att bli klar med den, även om det är mycket som återstår för att vardagsrummet ska bli bra. Men någon gång kanske... På söndag har vi ett par visningar, två fyror på Lilla Essingen. Jag är tveksamt hoppfull. Vi har försökt så många gånger förut och misslyckats och det finns ju ärligt talat ingenting som säger att inte de här lägenheterna också kommer att sticka iväg i budgivningen. Men om vi inte ens försöker är det ju omöjligt att lyckas, som bekant.

Mitt huvud är fortfarande inte helt bra, även om det är bättre än igår. Även i natt vaknade jag av migrän och jag känner mig så där halvrisig som jag gör när huvudvärken verkligen slår till. I kväll är jag inbokad på utekväll med PR och en massa andra människor och jag hoppas att det ska funka så jag kan komma iväg, även fast jag just nu känner att det vore precis lika skönt att bara sova och vila, och helt klart också det jag bäst skulle behöva. Jag får se hur jag mår längre fram under dagen och planera efter det.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida