tisdag 20 oktober 2009

2009-10-20

Tillfälligt piggare
Min härliga Londonsemester fick mig att komma tillbaka till jobbet igår och känna mig både pigg och energisk. Nu dagen efter kan jag konstatera att det var ganska tillfälligt - redan idag känner jag mig ungefär lika trött som vanligt igen. Jobbet är OK men det är ju trots allt roligare att vara ledig.

Under gårdagen blev jag uppringt av MaB, EE's pojkvän och blivande sambo. Han har jobbat en del med healing och jag och EE kom att prata om det i London med tanke på min ständiga huvudvärk (som i och för sig nu har varit bra i några dagar men ändå). Jag sa till EE att det vore intressant att höra om MaB kunde gör något för mig och han ringde alltså igår. Men... nej, efter att ha pratat med honom en bra stund känns det inte alls bra. Jag har bokat in ett möte med honom eftersom jag trots allt är ganska desperat och måste få hjälp på något sätt. Men mitt intryck av MaB är inte alls bra just nu. Jag har bara träffat honom en gång, och den gången gjorde han bort sig genom att fråga mig om jag var gravid - i mitt tycke något av det mest oartiga man kan kläcka ur sig. Igår lät han som en riktig besserwisser i telefon, pratade på utan uppehåll och lät mig inte få en syl i vädret utan lät mig snarare förstå att det inte var någon idé att han försökte förklara något av arbetsmetoden för mig eftersom jag ändå inte skulle förstå den. Vi ska träffas på torsdag och jag är redan minst sagt skeptisk så MaB's första och största utmaning blir att övertyga mig om att han överhuvudtaget har något att komma med.

Träningen går bra däremot. Jag körde på med ett bra cykelpass igår - inte världens roligaste musik just igår, men instruktören är enormt bra och det är ett pass där jag verkligen kan ge allt och lite till. Kvällen blev lugn - en enkel middag, jag packade upp och slappade lite. Jag tog ut katterna en stund men de ville ganska snart gå in igen. Hösten är här nu.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida