torsdag 8 oktober 2009

2009-10-08

Good enough
Jag började dagen med en frukostföreläsning, en kvinna som talade om ämnet att vara "good enough", bra nog - att man inte måste vara perfekt utan faktiskt kan duga ändå. Det är ett viktigt ämne och absolut ett jag behöver ta till mig mer utav. Jag är dålig på att släppa taget och tycka att saker och ting duger som de är. Ofta - nästan alltid - har jag orimligt höga krav och förväntningar på mig själv och på saker i min omgivning, och ofta - givetvis - blir jag besviken och frustrerad över att saker och ting inte lever upp till mina förväntningar. Det är ett dåligt mönster och helt klart något att jobba med.

Gårdagkvällen blev annars inte helt lyckad. Jag tränade och det gick förvisso bra, men det börjar kännas att det är dags att vila och det ska jag göra nu. Hemma däremot blev det inte kul. Jag hade sett bilder av UP och gänget i Kroatien förra året på nätet, och trots att jag vet att det är askorkat så kan jag inte låta bli att titta. Jag blir arg och ledsen och så är vi igång, grälar och grälar och kommer inte framåt. UP har börjat prata om att vi kanske borde gå i terapi igen och det må vara att det skulle behövas. Terapi eller coach - jag vet inte vad som är bäst för mig eller oss. Men något behöver vi.

Den nya klädseln till fotpallen kom igår och blev faktiskt bra, även om den är lite mer krämfärgad än jag räknat med. Men det blir ett lyft för rummet ändå, inte minst ihop med det nymålade vita skrivbordet som äntligen är färdigt. UP ska sätta ihop det i kväll när jag är på kundevent och jag tror helt klart att rummet kommer att få ett lyft av det. Det blir bättre och bättre i vårt hem!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida