tisdag 6 oktober 2009

2009-10-06

Fortare, fortare!!
Vardagsstressen har mig i ett stenhårt grepp nu. Gårdagen blev ett litet helvete på jobbet. Stress, stress, massor att göra och jag blev tvungen att avboka tjejlunchen på grund av tidsbrist. Jag kom framåt i alla fall men det finns alltid mer att göra och det dåliga samvetet hänger över mig som en tung säck.

Efter jobbet blev det träning, ett intensivt cykelpass. Jag var taggad till tusen och träningen gick jättebra. På vägen hem hämtade jag klänningen från Asos men den passade inte alls. Bara att skicka tillbaka, lika bra kanske - jag har som sagt för mycket kläder redan... UP var borta på middag och jag hade kvällen för mig själv. Det blev enkel middag, vika tvätt och måla en vända till. Hurtsen och lådorna behöver ett lager till men själva skrivbordet ser riktigt bra ut nu. Tyvärr är färgen slut så jag måste handla på mig en ny burk innan jag kan bli klar. Efter skrivbordet är det bara att ta itu med bokhyllan också. Det tar tid men det är verkligen värt det - skillnaden är enorm, från fult slitet trä till snyggt, rent vitt. Jag börjar ta mig framåt till det resultat jag önskar mig, sakta men säkert.

Tyvärr har vi inte ens hunnit fundera över bröllopslokalerna något mer. Vi får ta tag i det i kväll. Nästa steg är att börja titta efter fotograf, också något som måste göras i god tid. Förhoppningsvis kan UP snart komma fram till vilken ring han vill ha så att vi kan beställa dem också. Det ska bli roligt att få börja använda dem, när de väl kommer.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida