fredag 2 oktober 2009

2009-10-02

Så var man ute
Here we go again. Jag hör PR och EB prata om att de ska gå på after work, säger till andra att det är bara att hänga på. Senare frågar jag PR om hon har några planer till helgen, då säger hon bara att hon ska åka bort. Inte ett ord om after work, inte ett ord om att jag skulle vara välkommen. Kul jul. Så var det med det. Jag har ju märkt det ett tag - gång efter gång att de två bokar in saker, gör olika saker på fritiden, som jag aldrig blir tillfrågad till. Jag borde väl inte bry mig men jag gör det. Så enkelt är det. Jag har lätt att känna mig utanför, lätt att känna mig bortvald. Antar att det går att förklara med att jag har låg självkänsla. Men jag tar åt mig oavsett, blir ledsen, känner mig ensam mitt i folksamlingen.

Jag är inne i en väldigt dålig huvudvärksperiod nu. Migrän varje dag och jag är så innerligt trött på det. Jag kan inte fungera så här. Funderar på att gå tillbaka till den högre dosen av Sandomigrin men det känns inte helt bra det heller. Frågan är vad som är bäst - äta mer Sandomigrin eller att äta Maxalt dag ut och dag in? Jag ska försöka ta det lugnare i alla fall. Minska kraven på mig själv, minska stressnivån om jag kan. Boka in massage och ansiktsbehandling, försöka sova lite mer, träna mer. Ta hand om mig själv för det måste jag helt enkelt. Igår styrketränade jag i alla fall och det gick faktiskt riktigt bra - så pass att jag minsann ska lägga på lite tyngre vikter nästa gång. Jag klarar ju av det, det känner jag tydligt nu.

Idag vad jag och UP iväg en timme på förmiddagen för att titta på ännu en kanske blivande bröllopsfestlokal. Det var Villa Ludvigsberg som ligger vackert på Södermalm med utsikt över Stadshuset, Gamla Stan och Riddarfjärden. Vi träffade en trevlig tjej som verkade positiv och hjälpsam och vi kände båda två att den här lokalen helt klart kan vara intressant för oss. Otroligt nog är den ledig på vårt datum också så vi har gjort en preliminärbokning. Vi har en bokning på Carlshälls Gård också så vi får sätta oss i helgen och räkna på alternativen för att kunna bestämma oss sedan. Det är skönt att vi är igång, ett steg i taget.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida