måndag 21 september 2009

2009-09-21

Inte ännu
Nej, det blev ingen försäljning av min paljettkjol idag. Tjejen provade kjolen och tyckte den var för lång - hon hade trott att den skulle vara kortare. Ja vad säger man - jag har skrivit klart och tydligt i annonsen hur lång den är men hon hade kanske inte läst så noga. Jag har mailat den andra tjejen som svarade i stället och hoppas på att hon fortfarande är intresserad. Konstigt nog blev jag helt orimligt ledsen över att det inte blev någon försäljning. Jag förstår mig inte alls på mig själv ibland. Det är ju ingen stor grej - bara en enkel försäljning. Det spelar väl ingen roll, egentligen? Kanske var min dagsform inte den bästa ändå - allt är ju möjligt.

UP har berättat att US och AN tydligen har börjat träffas igen. Jag är förvånad - det tog ju slut mellan dem tidigt i våras och efter det har hon träffat någon annan som hon enligt vad hon själv har skrivit om var helt otroligt lycklig med - hon trodde knappt att det kunde vara så bra, skrev hon i somras. Märkligt nog verkar den relationen alltså ha tagit slut och nu har hon tydligen börjat träffa US igen. Lustigt hur snabbt saker och ting förändras. Man kan aldrig vara säker på någonting. För UP's skull borde jag verkligen tacka ja till hennes födelsedagsfest. Jag borde verkligen det. Jag vet.

Efter min misslyckade kjolförsäljning gick jag till NK för att titta på ringar - jag velar ju fram och tillbaka i mitt beslut men nu tror jag att jag börjar närma mig - igen... Just nu (det kan ju ändra sig igen) lutar jag åt två ringar, två likadana fast i olika färg - alltså en i vitt och en i rött men med samma infattning och utseende för övrigt. Antingen blir det fadeninfattning som jag hade på min förra ring, eller så blir det lite glesare stenar nedsänkta i guldet. Det är svårt att hitta en sådan ring att prova och det gör att jag lutar åt fadenringarna - snyggt och klassiskt. De kommer att kosta en förmögenhet men det får jag ta.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida