fredag 11 september 2009

2009-09-11

Fredag igen
Den här veckan har gått fort - nu är det redan fredag igen. Jobbet känns inte fullt så tungt längre som tur är - antar att jag helt enkelt har kommit in i rutinerna på allvar igen så nu lunkar det på som vanligt. Det känns skönt att ett event är avklarat så jag kan börja fokusera på nästa nu - pust, det hade ju varit skönt med en paus men sånt får man inte när man jobbar.

Jag körde ett för mig nytt träningspass igår, ett cykelpass med en instruktör som jag dessvärre inte gillade alls. Genom i stort sett hela passet körde han bara hårdrock på jättehög volym och för mig som är bortskämd med riktigt bra instruktörer blev det bara tråkigt och enformigt. Men jag körde på i alla fall så jag får känna mig nöjd med det. Jag har börjat fundera på att utöka min träningsvecka till ett fjärde pass när tid finns, men i så fall ett pass med lite lugnare inriktning - kanske Body Balance, Flow, Pilates eller Yoga eller liknande, alternativt något annorlunda danspass som Afro. Lite variation är bra för mig och det är just den här terminen jag kan kosta på mig det när favoritinstruktören ändå är mammaledig.

UP var ute och åt grabbmiddag med TF och CO och var borta hela kvällen och själv fick jag i stort sett ingenting gjort. Jag gjorde en snabb middag och däckade i soffan, tog ut katterna en sväng bara men annars var det inte mycket aktivitet.

Jag har börjat fundera på att försöka sälja lite kläder och smycken via internet. Det är bara att inse - jag har så otroligt mycket, klart mer än jag använder och behöver, och då är det inte fel att faktiskt försöka rensa undan lite - dels för att göra plats för eventuella andra saker och dels för att få en bättre överblick över de plagg jag äger. Försöka kan man ju alltid så får vi se hur det går. Det är i alla fall ingen som har hört av sig angående kaffebryggaren som jag har ute på annons nu. Synd - den skulle jag gärna bli av med. Vi använder den aldrig förutom när vi har gäster vilket inte är så ofta, och nu står den bara på vår redan överfulla köksbänk och tar upp plats. Jag trivs inte bra med det, det är inte så det ska vara för att jag ska må bra. Rent och snyggt och mycket luft och tomma ytor är det jag vill ha i mitt hem.

I kväll blir det after work på Riche. Till min förvåning, nästan, verkar det faktiskt vara några personer som kommer att dyka upp. Jag är positivt överraskad, måste jag erkänna. SS har däremot i vanlig ordning inte svarat alls. Jag vet inte vad det är med henne - hon svarar varken på mail eller sms längre och jag börjar tröttna på hennes frånvaro. Vill hon inte ha kontakt så slipper hon så klart, men det känns trist när det ändå är en person jag har känt och haft som nära vän i många år. Saker och ting blir som de blir, antar jag. Vänner kommer och går genom livet. Jag antar att jag är besviken för att jag faktiskt trodde att hon var en av dem som skulle finnas kvar.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida