tisdag 8 september 2009

2009-09-08

På gång
Igår hade jag sådan huvudvärk på dagen så jag starkt övervägde att ställa in kvällens träning. Jag åkte på möte hos vår annonsbyrå på eftermiddagen och efter det orkade jag inte ens åka tillbaka till jobbet utan gick på stan i stället, dels på Södermalm och dels inne i city som vanligt. Jag hittade en grå stickad klänning med vackra pärlbroderier runt halsen som jag slog till på - just en grå klänning har jag ju varit på jakt efter och den här var ovanlig i sin design och ovanligt fin dessutom. På Skopunkten hittade jag precis sådana stövlar jag har funderat på - lite grövre men ändå med höga skaft. De var ganska billiga - det brukar ju vara så i den affären. Jag ska inventera min nuvarande stövelgarderob lite mer men funderar annars på att slå till på dem. Efter det här funderar jag dock på att belägga mig själv med shoppingförbud för resten av året. Det skulle behövas, helt klart. Synd bara att det är så svårt. Men mer rensning ska det i alla fall bli, det är ett som är säkert.

Jag har tittat lite på Hemnet inför helgen men tråkigt nog hittar jag inte ens någonting jag vill titta på. Det är tråkigt och ganska frustrerande eftersom vi är så pass desperata att få flytta vidare. Vi har pengar, vi har sålt min lägenhet, vi vet vad vi vill ha och vi är till och med flexibla med flera olika valmöjligheter för var och hur vi vill bo. Och så hittar vi bara ingenting. Hur tråkigt som helst. Och frustrerande så man blir galen. Vi har letat bostad i snart två år och jag ser inte ens slutet på vårt letande ännu. Otroligt - vem hade kunnat tro det?

Jag släpade mig iväg till träningen ändå, cykelpass som vanligt, och det gick riktigt bra. Det var roligare än väntat också och det känns bra att jag är på gång i min vanliga form igen. Bara det att jag faktiskt vill gå och träna är ett framsteg för så har jag inte känt på några veckor nu. Det blir bättre som tur är.

Hemma åt vi en enkel middag och UP åkte iväg till AP för att leta hotell inför deras Parisresa. Jag städade och satt sedan hela kvällen och letade efter lämpliga festlokaler till bröllopet. Jag hittade några bra förslag men misstänker dessvärre att de flesta blir väldigt dyra. Vi får se vad vi kommer fram till.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida