tisdag 1 september 2009

2009-09-01

Jag, hypokondrikern
Idag fyller mamma 71 år!

Gårdagen blev riktigt seg. Jag känner mig mer och mer hängig för varje dag men trots det är det som att jag aldrig blir riktigt sjuk ändå. Var jag än vänder mig kan jag läsa skrämmande artiklar om människor, unga, friska och starka, som drabbas av svininfluensan och dör inom några dagar. Mitt hypokondriska jag gör sig till känna igen. Jag oroar mig för att drabbas av det här utan att kunna göra någonting. Jag träffade NM igår på lunchen och det fick mig att börja tänka på hjärntumörer, jag som har så mycket huvudvärk titt som tätt. Jag måste lära mig att slappna av och inte oroa mig men det är lättare sagt än gjort ibland.

Däremot är det en sak jag kämpar med nu och det är att inte söka efter information som jag inte kan hantera, som jag inte behöver och som inte får mig att må bättre. Det är en strid att komma förbi vetgirigheten men jag jobbar på det.

Det var roligt att träffa NM igår även om lunchen gick fort, för fort för att vi ska hinna prata ordentligt. Vi får boka in något längre tillfälle snart, en kväll kanske. NM är alltid superupptagen så det är inte lätt att få till en tid med henne, till och med värre än för min egen del tror jag. Jobbet gick hyfsat igår, jag fick en del saker gjorda men känner mig fortfarande stressad. Det är alltid mycket kvar, verkar det som. Träningen fick jag dessvärre avboka. Jag kände mig inte bra nog för ett hårt cykelpass och det är otroligt tråkigt att jag aldrig får komma igång riktigt. Jag har varit halvrisig ända sedan jag började jobba och det verkar inte bli bättre utan tvärtom.

I stället för träning tog jag en runda på stan, som vanligt. Jag kom hem med nya vita romantiska påslakan och örngott från Åhléns och en mörk tajt jeanskjol till mig själv, en sån modell jag har tänkt på ett tag. Jag ska prova den bättre igen hemma men tror den blir bra. Jag tog ut katterna en kort sväng och sedan tillbringade jag och UP nästan hela kvällen med att försöka få ordning på min dator. Det gick inget vidare - den fungerar halvdant och viruset finns fortfarande kvar, verkar det som. Jag vet ingenting om datorer och vet inte vad jag ska göra åt det men funderar mer och mer på om jag ändå skulle köpa en ny dator i stället. Kanske vore det lika bra, även om det också kostar mycket. Jag får se hur jag gör, om problemet går att lösa eller inte.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida