måndag 14 september 2009

2009-09-14

Måndagsmorr
Idag är jag trött som en örn. Ständigt för lite sömn, ständigt för lite vila gör sitt till och det börjar kännas. Huvudvärken smyger sig på. Jag är allt annat än effektiv idag, har dåligt samvete och lovar mig själv att komma igen bättre i morgon. Det finns ju massor att göra men tankarna far iväg ändå.

Jag har tittat efter hotell i London och hittat några bra förslag. JP har givetvis inte gjort någonting alls. Jag mailade och frågade vad hon och EE tyckte om förslagen och JP skrev bara att de var bra. Hon har med andra ord inte letat något själv och det irriterar mig, ärligt talat. Jag är ingen reseledare, jag är inte den enda som ska åka iväg. Om nu JP inte har lust att bidra med någonting så kan hon ju kanske vara den som tar reda på bra restauranger eller annat - jag tänker som sagt inte vara den enda som anstränger mig. Sånt kan irritera mig som bara den. Jag hoppas resan blir bra ändå.

Bröllopsbokningarna måste vi också ta tag i. Vi kommer defnintivt inte sakna saker att göra i höst - det är ett som är säkert.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida