fredag 18 september 2009

2009-09-18

Fredagsfin
Igår körde jag pump-pass efter jobbet. Till min förvåning tyckte jag nästan att det var lätt. Eller, säg så här - jag hade inga problem att orka alla övningar, förutom några armhävningar mitt under passet. Det får bli tyngre vikter nästa gång, helt klart.

UP var ute med en kompis igår så jag tillbringade större delen av kvällen ensam hemma. Jag tog ut Saga - Tuva ville inte följa med men hon kom ut på balkongen efter ett tag och ropade på oss så då gick vi in igen. Jag pratade med mamma och pappa och de hade haft det bra i Jönköping - mycket att berätta efter bara ett par dagar. Dessutom har jag lagt ut några av mina plagg till salu på Blocket också och det har gett resultat - redan idag har jag fått två svar angående paljettkjolen. Jag hoppas kunna sälja den senast på måndag - då har jag stämt träff med den första tjejen som svarade. Skönt att det händer någonting! Det känns lättare för mig med färre saker. Det har blivit lite som en fix idé för mig men det är viktigt - jag saknar mitt utrymme, luften och de tomma ytorna. Hittar vi ingenstans att flytta så kan vi åtminstone göra det bästa av det vi har.

Idag premiäranvänder jag min blå stickade klänning från French Connection och jag stortrivs i den. Jag känner mig precis lagom fin för en fredag - jag kan se snygg och professionell ut på jobbet och sedan gå raka vägen till fredags-after work om jag känner för det. Klänningen var dyr men jag känner redan nu att den kommer att bli välanvänd. Ibland lyckas jag i alla fall!

Den kommande helgen kommer det att bli fullt upp. I morgon ska jag och UP ta ett nytt race och titta på festlokaler och kyrkor - de två alternativ vi fortfarande har kvar för att kunna bestämma oss. UP kanske ska gå på öl- och whiskeymässa i morgon men det är inte riktigt min grej utan i så fall tar jag nog en hemmakväll på egen hand. Jag måste få ordning på min dator, eller köpa en ny till helgen. Sedan får vi se vad mer vi hinner med. Helgerna brukar ju som bekant gå i expressfart.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida