tisdag 15 september 2009

2009-09-15

100% styrka
Måndagens arbetsdag tog äntligen slut och jag gick raka vägen till veckans bästa träningspass - cykel med AGl. Näst efter PA är han min favoritinstruktör alla kategorier och gårdagen bevisade bara ännu en gång varför det är så. Klassen var fullsatt - bara det säger det mesta för så är det sällan hos andra instruktörer. Jag satt som vanligt bland elitgänget i främre delen av salen och passet var rent magiskt - så roligt, så totalt fyllt av energi! Mot slutet av timmen var det nästan så salen kokade - adrenalinet var skyhögt och hela stora gänget gav allt och lite till, skrek och hejade på varandra. Jag tog ut mig fullständigt och det var det bästa jag har gjort på länge!

Hemma lagade vi middag - sallad och plommonpaj till efterrätt. Vi gick ut med katterna och sedan höll jag på nästan hela kvällen och packade och försöka komma ihåg allt jag måste ha med mig inför att bo hos mina föräldrar nu i två nätter. De åker ner till CSN och IN i Jönköping och jag ska bo hos Maja. Det ska bli roligt - då får vi lite mer kvalitetstid tillsammans. Maja är hela 19 år nu och jag har bestämt att hon ska bli 45, minst.

Vi har funderat lite mer på kyrkor och lokaler och det känns som att det faktiskt börjar ta form lite nu. Jag ska avboka Gustaf Adolfs kyrka och Ulriksdals Slottskapell idag. Jag ska ringa Carlshälls Gård, Rosendals Trädgård och Rosendals Värdshus. Irriterande nog är Rosendals Värdshus faktiskt perfekt. Priset är helt överkomligt, förvånande nog, och lokalen har precis det vi söker efter. Det är typiskt att C och Ø redan har varit där och jag stör mig på AP's reaktion när vi nämnde stället i helgen. Hon rynkade på näsan och sa "där kan ni väl inte vara!". C bryr sig inte alls om vi tar samma lokal och det gör inte mina föräldrar heller. De är bara måna om att vi hittar något som känns bra för oss. Självklart skulle vi helst välja något som är vårt eget, men det blir som det blir ändå.

Jag har bollat över hotellbokningen för London till JP eller EE nu - vem som nu vill ta det men jag skrev ett mail till de båda och föreslog att till exempel JP skulle ta över. Jag har redan lagt så pass mycket tid på det här så nu får någon annan jobba lite. Det känns inte mer än rätt för mig.

Det är ingen som har hört av sig för att få köpa mina kläder, smycken och kaffebryggaren. Jag ska lägga ut en del av kläderna - de lite dyrare - på Blocket också så får jag se om det går bättre där. Jag vill bara få ut alla överflödiga saker ur min garderob nu - jag behöver dem inte, för att vara ärlig, och jag har inte plats heller. En av mina favoritbloggar, Simplicity, skrivs av en kvinna som jobbar som konsult inom färg och stil både för människor och bostäder. Hon har skrivit om det här med att bära svart, som så många av oss gör alldeles för ofta - jag själv inkluderad. Hon skrev att tvärtemot vad många tror upplevs svart inte alls som förminskande utan snarare som mer kompakt och tungt än många andra färger. Jag antar att det stämmer - förmodligen är det bara väldigt smala personer som ser smala ut i svart. Andra ser stora ut, liksom jag själv. Även vitt förstorar ju, så frågan är då vilka färger man ska satsa på för att se mindre och smalare ut? Eller handlar det mer om vilken modell man har på kläderna? För min egen del vill jag i alla fall satsa på färger som blått, rött och kanske lite rosa - jag tror i alla fall att det är en färg som funkar på mig. Eller orange? Svårt att säga. Jag tror det beror på vilken sminkning jag har också - varmt eller kallt, grått, eller beige. Jag tror att jag är en sommar-person så därmed borde även kalla toner som grått fungera på mig. Jag provar mig fram och lär mig. Roligt är det i alla fall!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida