onsdag 7 oktober 2009

2009-10-07

Håll i
Ännu en dag i mitt liv har gått. En vardag, med jobb och träning. Jobbet flöt på - det är mycket att göra nu, minst sagt, och jag har näsan över vattenytan men bara nätt och jämnt. Träningen gick väldigt bra! Jag körde ett body pump-pass och ökade på vikterna på ben, rygg, triceps och biceps. Jag klarade det bra och är inställd på att fortsätta på samma linje - att träna mer och bli starkare.

Nästa vecka åker jag till London med EE och JP. Jag hoppas resan ska bli bra. JP och EE känner inte varandra särskilt väl såvitt jag vet men jag håller tummarna för att det ändå ska bli en lyckad tripp. Själv ser jag fram emot att gå runt i stan och suga i mig storstadsatmosfären, att shoppa lite kanske, sitta på caféer och titta på folk och inspireras. Äta gott och dricka gott och bara koppla bort vardagen så mycket jag bara kan. Det blir den första resan jag gör utan UP sedan vi träffades, undantaget resor jag har gjort med jobbet. Han har å andra sidan rest mycket utan mig och jag känner verkligen att jag behöver göra något för mig den här gången, utan honom för en gångs skull. Det enda jag ska leta efter i shoppingväg är en ny kappa, inte svart utan någon annan färg. Mörkblå kan vara acceptabelt om kappan är något alldeles utöver det vanliga, men annars är det en ljusare färg jag är ute efter. Inget mörkt och tråkigt - det har jag så det räcker och blir över ändå. Rosa vore roligt till exempel!

Idag är en dag fylld av möten och jobb, precis som i morgon. Efter jobbet blir det träning, tredje passet för veckan. UP ska åka och köpa mer målarfärg idag så förhoppningsvis blir målarprojektet med skrivbordshurtsen klart idag - det sista lagret som ska på. Jag hade tänkt måla om den fula grå bokhyllan i hallen också, men där sa UP otroligt nog igår att han hellre vill köpa en ny. Han tycker att bokhyllan är så ful ändå och tror att det blir både snyggare och enklare att köpa en ny i stället för att lägga ner tid på att måla och spackla. Och ja, gärna för mig! Lite förnyelse är aldrig fel!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida