måndag 19 oktober 2009

2009-10-19

En alldeles lysande tjejhelg
Min London-resa med EE och JP är över. Resan har verkligen överträffat mina förväntningar - vi har haft en toppenweekend med massor av tjejsnack, shopping, god mat och dryck och bara härliga dagar där vi har varit och inte bekymrat oss så mycket över livet. Väldigt, väldigt skönt med andra ord! Hotellet låg centralt och bra och faktum är att London inte alls är så dyrt som jag hade väntat mig. Shoppingen är helt klart billigare. maten absolut inte dyrare än här hemma och vårt hotell var ett riktigt kap.

Det vi har spenderat pengar på är däremot att shoppa, men det var också lite av resans mål så jag vägrar ha dåligt samvete för det. Jag kom hem med en ny handväska, två klänningar, en kofta, en kjol och en lila kappa. Kappan var det mest otippade köpet - inte alls vad jag hade tänkt mig men nu när jag har premiäranvänt den är jag mer än nöjd faktiskt! Lila är en färg som sticker ut, inte så vanlig här hemma som i England, och modellen på kappan är klockren - ett bra köp, med andra ord! Bäst av allt var att min huvudvärk höll sig borta i princip hela resan. Trots att jag har sovit mycket och känt mig utvilad har jag inte mått dåligt, och det är ett gigantiskt framsteg för mig. Jag måste lära mig förstå hur jag fungerar och fortsätta med det som gör att jag mår bra och sluta med det som gör att jag mår dåligt.

Annars har vi promenerat mycket över hela stan, åkt London Eye, sett Buckingham Palace och Westminster Abbey och Houses of Parliament och mycket mer. Det är otroligt inspirerande att bara gå omkring på gatorna och titta på folk, se hur de klär sig och vad de vågar göra, och känna att det där är något även för mig. Jag fick äntligen se mitt älskade märke Reiss i verkligheten, och herregud vilka kläder - helt underbara, jag hade lätt kunnat köpa hem varenda plagg om jag hade varit rik. En kväll var vi på musikal - vi såg Hairspray som var väldigt bra, rolig och fartfylld. Roligast och mest imponerande var artisterna som medverkade - vilka sångröster! Varenda en, ner till minsta statist, var inte mindre än fantastisk och jag kan säga att de hade sopat banan med varenda Idol-deltagare här hemma. Det är helt enkelt en helt annan klass på artisterna där, och sånt gillar jag.

Det enda som inte gick bra under resan var att det blev en massa prat om Kroatien på söndagen. EE var ju med på UP's och gängets resa, och genom henne fick jag veta en massa saker som jag inte har fått höra förut, och som dessvärre gjorde mig oerhört ledsen. Jag har haft långa samtal med UP om det och det skrämmer mig att det fortfarande gör så oerhört ont, att såret fortfarande är så vidöppet över ett år efteråt. Jag vet inte hur jag ska få det att gå över.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida