måndag 9 november 2009

2009-11-09

Sänkt
Om fredagen var glädje och firande - jodå, vi delade en hel flaska champagne på kvällen efter kontraktskrivande - så har resten av helgen inte direkt varit lika kul. Jag började ju känna mig krasslig redan på torsdagen och på lördagen bröt höstens stora dunderförkylning ut. Vi åkte till AP på förmiddagen för att byta till vinterdäck på bilen. Det gick på en timme när vi hjälptes åt men efter det var jag mer eller mindre sänkt. Ingen feber så jag drog slutsatsen att det inte var influensa i alla fall, men jag var ändå rejält trött och risig hela dagen. UP skulle iväg på tequilaprovning och barrunda så jag satt hemma själv hela kvällen. Jag drog med mig katterna ut på en kort promenad men förutom det lämnade jag knappt soffan på hela kvällen.

Söndagen var inte mycket piggare, men där gjorde jag ändå en kraftansträngning eftersom det var Fars Dag. Hela dagen gick i tårtans tecken. Först åkte vi till mina föräldrar och Maja för att fira pappa med hela familjen. Han fick USB-minnen, delikatessknäckebröd och en rejäl bit Västerbottenost. Maja fick tonfisk!
Efter lunch och tårta i Rotebro åkte vi hem och körde ett snabbt städrace innan UP's familj kom över på försenat födelsedagsfika. Det var trevligt men jag var så trött, så trött så jag kände mig allt annat än social. De stannade inte så länge och resten av kvällen vilade jag i soffan, gjorde så lite som möjligt och gick och la mig tidigt. Idag jobbar jag hemifrån och troligen blir det samma sak även i morgon. Sedan måste jag vara frisk - vi har massor att göra som vanligt.

Igår var det 19 år sedan älskade lilla Beata dog. Jag tänker på henne i kaninhimlen, skuttande runt med massor av vänner bland blommor och gott grönt gräs. Hon har vingar nu, vita och fluffiga och precis lagom stora.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida