onsdag 11 november 2009

2009-11-11

Sunkig
Jag jobbade hemifrån även igår, och det var nog lika bra - jag har verkligen inte tid att vara sjuk nu igen eftersom både resten av jobbveckan och även helgen kommer att innebära fullt upp, precis som vanligt. Bättre alltså att stanna hemma en dag extra och ge mig själv en chans att bli frisk. Jag hasade runt hemma hela dagen i mina fula sjuk-mjukisbyxor (som jag bara använder när jag är sjuk, aldrig annars!!), osminkad och med håret i en slarvig knut. Jag kände mig riktigt sunkig men orkade samtidigt inte riktigt bry mig.


Det var en hel del att göra under arbetsdagen och jag hann knappt ens fundera över boende och allt annat som finns att göra. För visst finns det: rensa förråd och lägenhet, fixa klart handpenning, boka fotograf till bröllopet, boka in mäklare och visningsdatum, göra klart ekonomi inför flytten, beställa ringar, vanliga vardagsbestyren... you name it. Massor, helt enkelt, precis som alla andra dagar. Jag förstår inte hur jag ständigt lyckas stressa upp mig själv så mycket. Det är ingen hejd på det.

Efter att jag jobbat klart satt jag länge och väl och försökte boka restaurang till mig och UP inför lördagen. Det var lättare sagt än gjort. Jag vet inte hur många olika restauranger jag prövade med utan framgång. Till slut lyckades jag boka bord på Lydmar vid halv sex på lördagkvällen. Inte optimalt men det får bli så och det betyder ju å andra sidan att vi kan gå vidare efter middagen och hitta på något annat - vad det blir får vi se. Bio kanske?

Något jag i alla fall är nöjd med är att jag och UP med gemensamma krafter har lyckats få undan tre klädhögar: rena tvätthögen, strykhögen och kläder som måste lagas-högen. Nu är alla fixade och det är hur skönt som helst!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida