måndag 30 november 2009

2009-11-30

Blandad kompott
Helgen har bjudit på allt möjligt. I fredgs fick jag huvudvärk igen så träningen blev inställd och jag jobbade sent i stället. Det blev hemgång direkt efter jobbet, inga aktiviteter med andra ord. Vi åt en enkel middag hemma och rensade Tanzaniabilder i stället.

På lördagen var det åter fokus på att få ordning i lägenheten. Det gick framåt kan jag säga - vi har fått ut en kartong ur arbetsrummet och lämnat tre kassar med kläder och andra saker på Myrorna. Verkligen skönt att bli av med allt gammalt. På kvällen var det dags för fest. JP och en kompis till henne, C, bjöd in till Thanksgivingfest i JP's härliga lägenhet på Svarvargatan. Där var ganska mycket folk, men jag var glad att UP var med mig för jag kände i princip ingen. Det var en tjej där, SP som är kompis till PH från början, som jag har träffat förut men förutom henne var det enbart nya ansikten. SS och HW kom senare och ännu senare på kvällen dök även PH och CE upp så då fanns det lite fler att prata med. Men det blev en rolig fest ändå - vi dansade mycket och det kan lyfta vilken kväll som helst. Jag är så glad att UP gillar att dansa lika mycket som jag! Jag hade på mig fina paljettkjolen och kände mig helt rätt klädd för kvällen, även om det var lite trist att precis alla var lika svartklädda som jag. Det var en frågesportstävling under kvällens gång och givetvis var jag med i det vinnande laget!

Söndagen var seg även om jag inte drack mycket på lördagen. Kiropraktorn har kanske gjort att jag mår lite bättre under veckorna, men fortfarande vaknar jag med huvudvärk varje lördag och varje söndag. Det känns tungt, minst sagt, och jag vet inte vad jag ska göra åt det längre. Gå upp tidigare? Aldrig någonsin sova ut kanske - för det verkar som att jag blir dålig när jag sover länge och tungt. Så var det inte förut - förr om åren har jag kunnat sova hur länge som helst utan att må dåligt men så är det alltså inte längre.

Söndagen började lovande med strålande sol, men sedan rullade dimman in och svepte in allt i ett vitt täcke. Vi tog en promenad i dimman och sedan åkte jag till mina föräldrar för fika med dem och Maja. Det var trevligt att komma dit - det var ett tag sedan sist nu. Kvällen var lugn. Vi lagade god middag - potatis- och rotsellerigratäng och stekt panerad torsk som blev väldigt lyckad faktiskt! Det är min första potatisgratäng någonsin så jag är mer än nöjd med resultatet. Annars hände inte mycket. Jag tog ut Saga en sväng men hon var inte road utan ville gå in nästan på en gång. Helgen har försvunnit lika snabbt som vanligt och nu är vardagsveckan igång igen.

Måndagen har i alla fall börjat bra - jag har vunnit en tävling i bloggen Therez Garderob! Inte fel att börja veckan så! Nu är det full fart framåt igen!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida