onsdag 19 augusti 2009

2009-08-19

Höstkänsla
Det är inte direkt kallt ute men det känns ändå att hösten är på väg nu. Det är en annan klarhet i luften, en kyla som anas även när solen skiner. Jag brukar gilla hösten och hoppas att den ska bli bra även i år. Jag gick en liten runda på stan igår efter jobbet. Målet var NK's juvelsalong - jag är minst sagt obeslutsam när det gäller mina kommande ringar och behövde prova lite till. Just nu lutar jag åt att ha två släta ringar i rött guld och en i vitt guld med stenar emellan dem. Men det är jättesvårt att välja och det blir inte lättare av att man aldrig kan prova exakt det man vill ha. Det blir provisoriska lösningar, halvliknande ringar och kombinationer som ändå inte säger exakt vad det är man köper. En gissningslek blir det, en sådan investering på många tusentals kronor.

Efter NK gick jag in på InWear en kort sväng och hittade givetvis två plagg jag förälskade mig i - en helt fantastisk röd sidenblus och en grå stickad klänning i vid modell. Båda passade mig perfekt och båda var förstås ruskigt dyra. Det blir något att fundera på för mig. Jag borde rensa ur mina garderober ännu mer - jag har ständigt för många plagg och ständigt svårt att hitta något att ha på mig. Det verkar vara min lott på något sätt. I höst vill jag i alla fall investera i en ljus kappa med skärp, kanske den underbara paljettkjolen på LaRedoute och tja, kanske den röda blusen också. Mera rött ska det vara i min garderob - det är en färg som piggar upp.

UP var borta på konferens igår igen - det känns som att vi knappt ser varandra i veckorna. Saga var lite piggare igår kväll. Hon verkade ha legat på samma plats under sängen hela dagen, men hon började spinna när jag kom hem och kröp fram i stället. Hon äter och dricker nu så det är ett bra tecken. Tuva är gosig som vanligt och jag har dåligt samvete över att jag inte ägnar henne lika mycket tid och uppmärksamhet nu när Saga inte mår helt bra. Det blev i alla fall en lugn kväll - jag tvättade och betalade räkningar och förde över pengar och satt sedan och surfade lite på datorn. Jag tar en dag i taget och försöker att inte vara så otålig över det som går för sakta.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida