torsdag 9 juli 2009

2009-07-09

Snart så!
Det är inte klokt - idag är min sista arbetsdag. I morgon tar jag semester och sedan i morgon kväll bär det iväg ner till Tanzania. Helt galet. Jag och UP ska uppleva en helt ny del av världen. Jag räknar med kulturkrockar och fantastiska upplevelser under de kommande fyra veckorna. Vi har alla bokningar klara nu och det är en lättnad, fast det var i sista minuten. Nästan allt är inhandlat nu och även det känns bra. Jag tror faktiskt att vi kommer att hinna trots allt. Det finns hopp.

Jag åt lunch med NM igår. Som vanligt var det alltför länge sedan vi sågs men jag är ändå glad att jag har henne i mitt liv. Hon är en stor inspirationskälla för mig och hon förstår mer än många andra. Hon har egna erfarenheter som har fått henne att växa enormt, som har gjort henne till en starkare människa. Hon är värd all beundran för mig.

Efter jobbet åkte jag och UP ut till Friluftsspecialisten i Solna igen. Jag köpte varma långkalsonger och UP köpte vandrarstrumpor. Alla klädinköp är klara som tur är. Hemma har jag lagt fram i stort sett all packning och visst blir det mycket, men jag försöker ändå dra ner på så mycket som möjligt. Några saker till ska med men det går bra. Det kommer att bli bra till slut.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida