måndag 6 juli 2009

2009-07-06

Stressad in i det sista
Jag håller på att få ett sammanbrott snart tror jag. Dagarna går, vi är inte klara, och jag stressar snart sönder av allting som är kvar att göra. Det är inte roligt längre. Det är inte så här jag vill att sommaren ska vara - dunderstresad in i sista sekunden, sedan bara kasta sig iväg på semester och fortfarande vara totalt uppe i varv. Det är bara att kämpa på men ett lite lugnare tempo hade varit välkommet, helt klart.

Helgen har ägnats åt planering större delen av tiden. Vi har medvetet valt att inte boka in mycket utan försökt hålla så mycket tid som möjligt öppen. De enda direkta aktiviteterna vi har haft är fika hos IR med UP's familj på lördagen och lunch hos mamma igår. På lördagkvällen åkte vi iväg till Väsjöbacken för att träna lite där men det gick halvbra - jättehögt gräs som inte var så trevligt att gå i och dessutom massor av sniglar som man fick väja för hela tiden.

Helgens sämsta är att jag har fått virus på min dator. Ingenting fungerar och tajmingen kunde verkligen inte vara sämre. Jag hoppas kunna få hjälp i veckan men om inte det löser sig vet jag inte vad jag gör. Jag önskar mig något bra nu.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida