tisdag 23 juni 2009

2009-06-23

På väg!
Igår ringde jag tillbaka till flygbolaget igen för att höra hur det går med väntelistan. Och det gick bra! Vi har fått plats på flyget till Arusha den 10 juli med mellanlandning i Addis Abeba. Hemresan går direkt från Zanzibar den 6 augusti så vi kommer med andra ord att vara borta i exakt fyra veckor. Det är stort - min näst längsta semester någonsin. Jag tror det kommer att bli en kulturkrock utan dess like, en otrolig upplevelse från början till slut, säkert med både bra och dåliga minnen när vi kommer hem. Tänk allt vi har kvar att uppleva. Det är stort.

Jag hade ingen träningslust igår heller men faktiskt var passet riktigt bra och roligt den här gången. AGl är inte PA men han är fortfarande riktigt bra och han fick igång gänget lika väl som hon brukar göra - vi skrek och hejade åt varandra passet igenom och det var otroligt skönt och jobbigt. Jag lagade raggmunk till middag och tog ut katterna en kort sväng på kvällen men annars var det lugnt.

Det har kört ihop sig lite med betalningen för vår safari och bergsvandring. UP skulle betala igår eftersom jag har lagt ut för flyget, enbart för att upptäcka att betalningen inte gick att genomföra via internet. Dessutom har vi fått ett märkligt högt pris för hotellrummet i Arusha som jag måste fråga om för att vara säker på att de inte försöker skinna oss på ett alltför högt pris. Fortfarande är det mycket som ska falla på plats, som sagt.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida